Online galleri med Danmarks største udvalg af unikke malerier

Vores online galleri indeholder unik kunst til favorable priser

I vores online galleri finder du den største samling af den nyeste, danske malerkunst på nettet. Det skal være muligt for alle at kunne få unik kunst i hjemmet.

Du finder billige priser i det store online galleri, hvor mere end 5000 danske kunstnere udstiller deres malerier, som skaber en særlig, visuel værdi for dig.

Abstrakt maleri af kvinde i flere farver

Abstrakt maleri af Annette Mahoney - "Metropolis". Anette Mahoney er kraftigt inspireret af "Bauhaus" stilen og udstiller løbende i Danmark og udlandet.

Online galleri - kunst for alle

Maleribasen er et stort online galleri, som tilbyder ny, dansk kunst til kunder, der ønsker unikke malerier, og som samtidig går op i at støtte udvikling af den danske kunst.

Galleriet på nettet tilbyder malerkunst fra en lang række danske kunstnere, og værkerne spænder over mange forskellige stilarter.

Abstrakt maleri af kvinde i flere farver

Malerier af kunstneren Annette Mahoney i den tyske "Bauhaus" stil. Kunstskolen åbnede i 1919 og præger stadig her 100 år efter malerier, arkitektur og design verden over.

Den store base af nutidens danske kunstnere gør det muligt at vælge dit kommende kunstværk i forhold til din foretrukne stilart. Du finder mere end 10 forskellige stilarter, du frit kan udvælge dit kommende kunstværk i blandt.


Se det store udvalg af billige malerier (fra 0 - 500kr.) på galleriet her


Priserne gør det muligt for enhver at kunne købe unikke kunstværker. Alle malerier købes direkte af kunstneren.

Maleri af kvinde i rød kjole, med det ene bryst blottet

Kunstnereen Jon Jeberg har mange forskellige malerier til salg på Maleribasens online galleri. Fælles for hans billeder er den store farverigdom i billederne og de simple og genkendelige hverdagsmotiver

Hvad er fordelene ved køb af kunst online ?

Når du handler din kunst gennem et online galleri som Maleribasen, har det værdi for både dig som kunde og for de mange kunstnere, som er repræsenteret i galleriets samling.

Som kunde med smag for dansk kunst kan du i ro og mag gå på opdagelse i blandt de mange kunstværker og gøre dig tanker om, hvilket et maleri, der vil passer perfekt ind i dit hjem.

To malerier i ramme af kunstneren Jon Jeberg

To malerier af Jon Jeberg som fint illustrer de mange nuancer han arbejder med

Herunder kan du se de unikke fordele, der er forbundet ved at handle kunst online hos et professionelt galleri:

  • Der kommer løbende nye malerier på net galleriet
  • Priserne er lave
  • Dygtige kunstnere baseret i Danmark og Norden
  • Direkte kontakt til kunstnerne
  • Læs om kunstnernes baggrund og hør deres historie

Har du allerede en foretrukken kunstner, kan du nemt søge nye værker til din egen kunstsamling ved at søge på dette navn.

Tre personer sidder og kigger på portrætter og billeder i farver på en væg

Søg blandt tusindvis af kunstnere gennem Maleribasens online galleri og find det perfekte billede til din væg

Find hurtigt malerier gennem vores net galleri

Du kan med fordel lade dig inspirere af de mange kunstværker, som er at finde på online galleriet. Galleriet er brugervenligt sat op, så alle kan gå på opdagelse i det store udvalg af både værker og kunstnere.

Det unikke ved et galleri på nettet er, at du kan vende tilbage til dine favoritter og gense disse malerier igen og igen.

På hjemmesiden kan du nemt lade dig inspirere af nye stilarter, farver, priser eller malertyper ved at sortere imellem malerierne. Dette giver dig enestående mulighed for at kunne finde det helt rette maleri, der passer til dine ønsker og præferencer.

Ønsker du, at få mere at vide omkring maleriets tilblivelse, dets historie eller lignende, kan du med fordel direkte kontakte kunstneren bag maleriet.

To abstrake malerier i mange farver på galleri

Kunstneren Arendal producerer masser af abstrake og futuristiske malerier. Her ses malerierne "Vibrant Life 10" og "Vibrant Life 4"

Danmarks største udvalg på nettet

Maleribasen har det største udvalg af kunstværker, som er muligt at finde på nettet. Derfor kan du med fordel handle her, når du vil have det bredeste sortiment af unikke kunstværker at vælge imellem.

Galleriet online er for alle, og du kan selv vælge, hvor mange malerier du ønsker at gennemse pr. side.

Ældre galleri med billeder i guldfarver

Maleribasen er Danmarks største Online Galleri med unikke malerier

Der er stor variation i mellem de mange malerier. Maleribasen er et dynamisk online galleri, hvor udvalget konstant udvider sig og er under forandring. Der kommer hele tiden nye værker til samlingen. Her er malerier for enhver smag, både af professionelle men også malerier af amatørkunstnere.

Ingen provision

Ingen af vores kunstnere betaler provision når de lægger deres malerier op på vores online galleri. Typisk tager andre gallerier mellem 15-25% i provision for at udstille og sælge malerier.


Bliv VIP på maleribasen fra kun kr. 39,- pr. måned - se alle fordelene


Derfor betaler man på Maleribasen kun et beskedent abbonnement pr. måned hvis man vælger at sætte mere end 2 malerier til salg gennem siden

Stort abstrakt maleri i et mørkt lokale

Maleribasen modtagee ikke salgprovision, men benytter en billig abbonnementsform

At der ikke er provision på malerierne kommer både købere og kunstnere til gavn. Køberne får markant lavere priser på unik kvalitets kunst og sælgerne kan beholde flere penge fra salget selv, penge som bl.a. kan bruges til at producere flere malerier.

Af Thomas Jensen, skribent

Læs også disse artikler

Abstrakte malerier på maleribasen

Portrætmaling sådan kommer du igang

Fordelene ved en svæveramme

Moderne malerier til salg


Alle artikler