Stine Munch

Beskrivelse af kunstneren
DE FORTROLIGE MEDSPILLERE

"Når jeg maler er det farver, former, linier og ikke mindst udtrykkene i de figurer, dyr eller masker, som jeg maler, der er i centrum. Det kan være sjove, underfundige, ironiske eller spørgende udtryk. Figurerne kan være i bevægelse: som fiskene, der driver frit gennem vandet og fuglene, der flyver frit på himlen, de kan være stedsbestemte som maskerne i Afrika eller den blå mand på månen, de kan være på jagt efter noget, som løven på savannen eller de kan være til sjov og ballade, som de gule mænd på tapasbaren ´Vaso del Oro´ i Barcelona."

"Jeg er fascineret af den abstrakte figurs væsen, fordi den kan udtrykke alt det, som gemmer sig under den menneskelige facade: Alt det som udgør vores sande jég. Den abstrakte figur må té sig tosset, se underlig ud, den må være grotesk og forrykt – den må være ægte."

"Mine billeder skal ses som dagligdagens fortrolige medspillere – medspillere som enten afspejler den sindstemning du er i netop nu, medspillere som kan få dig til at smile, når det regner, eller som fortæller dig, at det er okay at stille spørgsmåltegn ved livet, og ved meningen med det hele."

Du kan læse mere om Stine Munch og hendes malerier på www.stinemunch.dk

Malerier af Stine Munch

Hvil i v SOLGT
Akryl
33 x 41 cm
Stine Munch
Pris: 2700 kr.