VENTELISTE: Udstil på kunstmessen i Lokomotivværkstedet, København

Udstil på THE ART FAIR Kunst for Alle 2023 i Lokomotivværkstedet Cph. 06. - 08. OKTOBER 2023. Messen repræsenterer professionelle etablerede kunstnere, nye talenter og gode gallerier

Måske noget for dig?
Læs mere herunder.

BEMÆRK, MESSEN ER FULD BOOKET OG DER ER LANG VENTELISTE.

Kontakt dem direkte, hvis du ønsker at komme på venteliste.

Sælg og udstil din kunst på kunstmessen i Lokomotivværkstedet med mere end 9.500 besøgende.

For at komme i betragtning, skal du ansøge via deres hjemmeside. Se link nederst. 

Du skal ansøge via pc og ikke mobiltelefon.

THE ART FAIR Kunst for Alle 2023 finder sted d. 06. - 08. OKTOBER 2023 i København.

Kunstmessen afholdes i det flotte og stemningsfyldte Lokomotivværkstedet, hvor arkitekturen i den rå hal og den særlige atmosfære, er de perfekte rammer for en spændende kunstmesse. Der er ligeledes gode parkeringsforhold både for udstillerne og for de besøgende. Der vil som sædvanligt køre gratis shuttlebus mellem Dybbølsbro og Lokomotivværkstedet i hele messens åbningstid.

Idégrundlaget for kunstmessen er, gennem et bredt udsnit af original kunst at vise, hvad der rører sig lige nu. Messen er både for kunstner og gallerier. Samtidig er det vigtigt, at publikum og kunstnerne & galleristerne møder hinanden. Et møde, der ofte skærper købsinteressen.

Messen repræsenterer professionelle etablerede kunstnere, nye talenter og gode gallerier. Hovedvægten er lagt på billedkunst, men keramik, bronze skulptur, glas- og fotokunst er også med.

Klik her for at læse mere og ansøge på Kunst for alle 2023.

Log ind Opret bruger