Køb abstrakte malerier gennem maleribasen og få et unikt og prisvenligt maleri med hjem

De abstrakte malerier er produceret af hovedsagligt danske kunstnere og findes kun i ét helt unikt eksemplar

Maleribasen har nok Danmarks største udvalg af helt originale abstrakte malerier i mange forskellige størrelser, former og farver

Abstrakte Malerier som collage

Abstrake malerier som ikke masseproduceret og malet i 3. verdenslande

Maleribasen har nok Danmarks største udvalg af helt originale abstrakte malerier i mange forskellige størrelser, former og farver.

Vores malerier er 100% autentiske og helt unikke. Langt de fleste er malet af danske kunstnere og ikke masseproduceret i Asien, som mange andre abstrakte malerier på nettet er.


Når du køber et maleri hos maleribasen, er du garanteret et kunstmaleri hvor det unikke og originale spiller en stor rolle. Din nabo eller bekendte vil ikke have det samme maleri hængende, og du har en historie at fortælle om det kunstværk du selv har fundet og betalt.

Abstrakt kunst - hvad er det?

Abstrakt kunst er kunstalerier, der primært beskrives som ikke virkelighedsnære eller ikke-figurative. Det er malerier som ikke umiddelbart forestiller noget genkendeligt fra dagligdagen, hvorken personer, genstande eller landskaber.


Styrken i de abstrake malerier ligger ikke i genkendelsen, men i langt højrere grad i de følelser og minder som maleriet kan vække hos både kunstmaleren og tilskueren.


Oprindelsen af den abstrake malertanke kom bl.a. udfra kubismen, som de abstrake malere forsøgte at forstyrre i stor grad. Ting skulle ikke længere være lettere genkendelige, men i langt højere grad være baseret på den enkelte kunstners stemning, kreativitet eller fantasi. De abstrake kunstnere ønskede at pirre og forvrænge det etablerede, og blev på den måde en umiddelbar succes i datiden.


Gennem 1900 tallet blev kunstformen langt mere anerkendt og kunstnere som f.eks. Wassily Kandinsky (1866-1944) blev mere og mere populære. Både kunsteksperter, samlere og den almene befolkning, begyndte at fatte interesse for den nye retning i malerkunsten, en interesse som stadig gælder den dag i dag.


I vores tid er den abstrakte kunst den mest populære kunstform og der sælges årligt abstrake malerier for mange millioner dollar verden over. Desuden beskræftiger en stor del af de anerkendte kunstere sig med abstrakte malerier, i den ene eller anden form.

Abstrakte Malerier blandet collage

Den abstrake kunst i det moderne hjem

I vores moderne tid med moderne og smarte samtalekøkkener, kogende vand fra vandhanen og rene hvide flader på væggene har vi brug for noget som knækker det rene minimalistiske design. Vi køber møbler som passer til de lysere nuancer, lamper som flyder sammen med rummene, men vi mangler farverne og de skarpe kontraster i hjemmet.


Store eller små abstrakte malerier kan løsne op for det meget rene og komforme look, og give dit hjem et helt andet udseende og stemning. Abstrakte malerier med mange nuancer, i flere skarpe farver med motiver som pirrer tilskueren, vil løfte hjemmet op og danne en perfekt kontrast til de mange hvide og lyse flader.


Med de rettte malerier på dine vægge, vil du opleve at besøgende i dit hjem, vil stille spørgsmål til billederne og hvor du har fundet dem.

Abstrakte malerier til alle typer hjem og rum

Men hvad hvis man ikke bor i en moderne bolig, med store rene flader på væggene og mange forskellige farver på væggene? Farverige malerier giver dit hjem mere energi, men der kan også lægges for mange farver på væggene.


Se alle abstrakte malerier


Hvis du bor i et hjem med mange nuancer på væggene, i dit møblement og i rummene, kan du med fordel købe abstrakte malerier i mere neutrale farver, som passer til dit hjem.

Det er let at finde malerier som passer til lige dit hjem på maleribasen. Du kan gennem vores søgesystem selv vælge hvilke farver dit maleri skal indeholde, og dermed hurtigt og let finde det maleri som passer lige til dig og din bolig.

Find let abstrakte malerier

På siden søg maleri, kan du søge mellem alle malerier som pt. er på maleribasen

For at søge efter specifikke abstrakte malerier, klikkes der på pilen under "stilarter" og vælges "abstrakt". Herefter kommer alle de abstrake malerier som er til salg pt. frem på skærmen.


Der kan ydermere søges på priser, på farver og på hvilken type maleri som du ønsker. På den måde kan du hurtigt og let indsnævre din søgning og danne dig et overblik over de malerier som du synes bedst om.

Når du har fundet et maleri som du holder af, kan du direkte og helt omkostningsfrit kontakte kunstneren bag billedet, ved at klikke på "mere info". Kunstneren, vil herefter vende tilbage til dig.

Den perfekte gave - et abstrakt maleri

Hvad er bedre, at give i gave end noget helt specielt som ingen andre har ?

Et originalt abstrakt maleri fra en kunstner på maleribasen, hænger ikke på væggen steder i verden og vil måske over tid stige i pris. Du har en historie at fortælle om maleriet, og du har som giver af maleriet, mulighed for selv at finde malerier som passer til din modtager.


Abstrakte malere på maleribasen

På maleribasen findes et utal af dygtige abstrakte kunstnere som næsten udelukkende fokuserer på den abstrakte tegning og det abstrakte rum.

F.eks. maler den autodidakte kunstner - ARENDAL - mest abstrakte former og former. Hans billeder er fyldt med farver og eksploderer på væggen.


En kunstner som Simon Petersen benytter meget pastelbaserede farver på sine abstrakte malerier og tilføjer nøje elementer som kan være genkendelige for den opmærksomme tilskuer.


Axtoft blander det abstrakte med nærmest naturistisk landskabsmaleri på billedet "Flamingo", mens Birgit Pedersen bruger kulden og de mørkere farver på sin kunst.


Du kan se navnet på samtlige kunstnere på maleribasen, ved at besøge kunstneroversigten. Herefter kan du ved at klikke på deres navn, se hvilke malerier som de har til salg lige pt.

God fornøjelse med at finde det næste abstrakte stykke kunst til din eller en andens væg.

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler