Betingelser

Nedenstående betingelser er opdateret d. 25. november 2018 og erstatter alle tidligere versioner af disse. Som aktiv bruger på Maleribasen.dk, har du pligt til løbende selv at holde dig opdateret med eventuelle ændringer.
Du accepteres også vores brug af "Cookies", som du kan læse mere om her.

Om:
Maleribasen.dk er en platform for køb og salg af malerier online. Vi er således også en kontaktformidler mellem køber og sælger af malerier.
Maleribasen.dk ejes af firmaet Prestige World Wide.

Oprettelse af profil:
Det påhviler ansøger at sikre at indtastede informationer så vidt muligt er i overensstemmelse med de faktiske forhold. Forkerte informationer kan have negative følger i form af eventuel fejlplacering i kartoteket. Der gøres endvidere opmærksom på eventuelle risici som kan opstå ved at offentliggøre personlige informationer på Internettet. Der udstedes ikke garantier for salg af malerier på baggrund af oprettelse i vores kartotek.
Maleribasen forbeholder sig ret til at reklamere på sociale medier samt i artikler, og benytte relevante malerier og tekster fra brugere af maleribasen som del af denne reklame. Eksempler på sociale medier er Instagram, Facebook & LinkedIn. Formålet med denne reklame er at skabe opmærksomhed mod kunstnere og profilere Maleribasen.dk på bedst mulige måde.

Upload af billeder:
Når du uploader eller sætter materiale til salg gennem Maleribasen.dk, bekræfter du dit ejerskab over alle rettigheder og copyrights til materialet. Dette gælder også rettigheder til filen der uploades. Maleribasen kan, i særlige tilfælde, fjerne materiale fra sitet, som ikke overholder gældende lovgivning ift. ophavsretten.

Kommunikation:
Med en bruger på Maleribasen.dk kan du naturligvis blive kontaktet af potentielle købere af dine malerier. Du vil altid modtage en e-mail med den potentielle købers data, samt en besked fra den potentielle køber. Enhver form for kommunikation foregår herefter "udenom" Maleribasens system. Maleribasen.dk har intet ansvar, for eventuelt misbrug eller misforhold mellem en eventuel køber og sælger.

Nyhedsbreve:
Vi forbeholder sig ret til jævnligt at udsende nyhedsbreve. Det sker normalt 6-10 gange årligt. Nyhedsbrevene indeholder artikler, nye tiltag, samt eventuelle tilbud fra os. Du har naturligvis altid mulighed for at afmelde dig disse.

Betalingsbetingelser abonnementer:
På Maleribasen.dk er det muligt at opgradere til et VIP medlemsskab. Dette indebærer et betalt abonnement.
Alle priser herpå er angivet i danske kroner og inkl. moms. Perioden af de enkelte abonnementer vil altid fremgå ved bestilling af abonnement. Du kan desuden altid efterfølgende fra din profil tilgå hvornår abonnementet forlænges, prisen for dette, samt opsige abonnementet. Du har altid 14 dages fortrydelsesret på abonnementer. Er brugeren under 18 år skal denne have sine forældres/værges samtykke før købet foretages.

Betalingskort:
Vi modtager stort set samtlige internationale kort. VISA, Mastercard osv. Dog ikke rene Dankort, men stort set samtlige kort i DK har en VISA del.

Leverandør betalingstjenester:
På Maleribasen.dk benytter vi os af Stripe.com til at håndtere kortbetalinger og abonnementer for os.
Ved køb af abonnement opbevares dine kortdata sikkert og krypteret.
Stripe er et stort anerkendt amerikansk firma, som er meget udbredt i Europa.
De beskæftiger 1000 mand, og sikkerheden er meget høj.

Opsigelse af abonnement:
Du kan til enhver tid opsige abonnementsaftalen med omgående virkning og uden varsel. Abonnementet vil i efterfølgende periode ikke blive fornyet.
Opsigelsen af abonnement kan altid udføres fra punktet "Abonnementer" (Når du som bruger er logget ind).
Opsigelse kan også ske til info@maleribasen.dk, men er først juridisk gældende når Maleribasen.dk har bekræftet modtagelsen af opsigelsen.

Sletning af profil:
Når du sletter din profil, sletter vi som udgangspunkt alle dine informationer. Eventuelle abonnementer stoppes også. Men, ifht. bogføringsloven, har vi som firma pligt til at beholde fakturaoplysninger i mindst 5 år.

Persondatapolitik:

Hvilke data gemmer vi om dig:
Som udgangspunkt gemmer vi samtlige af de data du selv indtaster.
Det vil sige Navn, Postnummer, By, Email, Kodeord (Opbevares krypteret) mm.
Derudover opbevarer vi dine handelsbetingelser ifht. salg af malerier, dine uploads af malerier til salg, samt eventuelt brugerbillede + beskrivelse af dig selv.
Der opbevares dine indtastede data om de enkelte malerier (Navn, Pris, Højde, Bredde, Ramme osv.)
Hvis du kontaktes af en potentiel sælger, gemmes denne kontakt også i vores database i op til en måned. Derefter slettes disse automatisk.
Ansøger du vores udstillinger, gemmes dine beskeder også op til en måned. Derefter slettes disse automatisk.

Indblik i dine data:
Ønsker du nærmere indblik, eller er du i tvivl om hvilke data vi opbevarer om dig, kan du altid henvende dig til os via nedenstående e-mail:
info@maleribasen.dk

Opdager du at der er registreret forkerte data om dig, eller hvis du har indsigelser mod vores behandling af dine data, kan du også altid kontakte os på e-mail:
info@maleribasen.dk

Sletning af data:
Så længe du har en aktiv profil på Maleribasen.dk, gemmer vi samtlige informationer du har oplyst til os.
Som oplyst tidligere, så sletter (eller anonymiserer) vi samtlige informationer når du sletter din profil. Ifølge bogføringsloven, har vi som firma dog pligt til at beholde fakturaoplysninger i mindst 5 år.

Vi sletter månedligt samtlige emails vi har modtaget, som ikke længere er relevante at gemme.

Spørgsmål til dine data:
Har du nogle spørgmål til dine data, eller er du i tvivl om noget, kan du altid henvende dig på e-mail:
info@maleribasen.dk

Klage til Datatilsynet:
Hvis vi ikke giver dig ret i eventuelle indsigelser omkring behandling af dine data (ikke abonnementer), kan du altid klage til Datatilsynet.
Læs mere på www.datatilsynet.dk

Dataansvarlig
Prestige World Wide
Klostermosevej 140
3000 Helsingør
info@maleribasen.dk
CVR: 36736615