Moderne malerier til salg direkte fra kunstnerens hånd

Maleribasen har Danmarks største udvalg af moderne malerier til salg. Der er pt. muligt at se mere end 8000 malerier igennem, flere tusind af disse, er moderne malerier

Af Thomas Jensen, skribent

De moderne malerier, som sælges af private kunstnere og gallerier, er 100% unikke, findes kun i ét eksemplar og for langt størstedelen, produceret i Danmark og Norden. Se et udvalg af malerierne i denne artikel.

Moderne maleri af London

Moderne og abstrakt maleri i mange farver

Tusindvis af moderne malerier til salg

Gå på opdagelse i langt over 8.000 originale malerier på Maleribasen, heriblandt flere tusind moderne malerier til salg fra kunstnere overvejende fra Danmark. En del moderne malerier er dog også malet af Nordiske og europæiske kunstnere med mange års erfaring inden for modernistisk kunstmaling.

En stor del af kunstnerne bag de moderne malerier på maleribasen har udstillet deres værker i hele verden, og udstiller ofte i Danmark.

Moderne og abstrakt maleri i grå toner

Moderne malerier sælges til forskellige hjem

De moderne malerier dækker typisk fra de abstrakte malerier til de modernistiske kunstværker præget af klare hvide farver og rene linier på lærredet.


Malerierne passer perfekt til de hvide vægge som en stor del af hjemmene i Danmark består af. Et stort moderne maleri, med masser af skarpe farver, store kontraster og skæve forme, bryder den ensartede stil på væggen og bringer kontraster og varme ind i den lidt kolde nordiske stil.

Da udvalget af moderne malerier er så stort på Maleribasen, vil der være billeder og kunst til salg, som dækker hver en smag. Der findes ikke to ens malerier på maleribasen og de moderne malerier kommer i alle farver og i alle størrelser.

Et lille trick til at peppe det nyindkøbte maleri op, er at placere maleriet under en lyskilde f.eks. en lille loftlampe eller under en spot. Det vil lyse maleriet mere op, og danne smukke skygger fra maleriets ramme om aftenen

Ung kvinde laver udtryk på et maleri

Maleri af tatoveret brunette

Kunstneren "MagicAngel" maler og sælger moderne malerier, hovedsagligt af tidstypiske personer i alle aldre.

Billederne eksploderer med masser af farver og kreative udtryk. Menneskerne på malerier har alle noget på hjerte og flere kigger tilbage på tilskueren.

MagicAngel har udstillet sine moderne malerier i flere gallerier og kunstforeninger landet over og maler på flere forskellige lærredstyper. Begge malerier ovenfor er malet af kunstneren.

Abstrakte Malerier som collage

Kunstværket ovenfor er malet af kunstneren Aase Lind, der har bl.a. har udstillet i London, Bologna, Budapest og København og som sælger malerier over det meste af verden. Kunstneren maler i mange forskellige stilarter med forskelligartede temaer fra menneskets civilization til blomstermalerier


Moderne kunst af kvinde med glas

Maleriet ovenfor er malet af kunstneren "UG art" og sælges for kr. 2500,- inkl. fragt. UG maler typisk kvinder kvinder med blomsterhår, men kombinerer med malerier i mere grå og brune toner.

Moderne malerier til lave priser

Langt de fleste hjem har malerier hængende på væggen. Typisk bugner de danske hjem af kunst som er masseproduceret eller printet, og kun en lille del interesserer sig for det unikke og originale.

Det er en skam, da langt de fleste moderne malerier til salg på maleribasen, kan erhverves til lave og ganske fornuftige priser. Flere moderne malerier starter fra kr. 250,- og nogle billeder kan købes for mindre.

Printede billeder eller massefabrika af malerier, kan desuden blive en dyr affære. Mange billeder og malerier kan koste over kr. 1000,- på trods af, at de er fabriksproducerede

Køb et moderne maleri og få et unikt billede med hjem, som fortæller en historie om billedet, men også om den kunstner der har lavet maleriet.

Det er tit de små finurlige historier som er med til at skabe værdi omkring maleriet du har købt.


Moderne maleri af London

Moderne maleri af London

Maleriet øverst i artiklen og kunstværkene her, er malet af Tommy Michael Jensen som bl.a. er uddannet fra den Grafiske højskole. Tommy startede sin kunstkarriere i 2007 hvor han udstillede lokalt i Valby og senere har han udstillet på mange forskellige virksomheder landet over.

Desuden har han udstillet internationalt på flere forskellige gallerier bl.a. i New York og i Hamburg. Tommy arbejder og bor pt. i København og har mange moderne malerier til salg.


Moderne maleri af London

Moderne maleri af London

Tilbage til artikler