Køb en unik gave - som ingen andre har

Publiceret d. 22-05-2016

Du kender problemet. Én, du har nær, skal have en gave, men du kan ganske enkelt ikke komme i tanke om noget som helst, de mangler i deres liv. Tøj, bøger, smykker, køkkenmaskiner. De har det hele. Men hvad med deres hjem eller deres virksomhed ? Mangler det noget? Måske noget på væggene?

Danskerne er vilde med kunst og malerier – både på væggene hjemme og ude i forretninger og på offentlige steder. Undersøgelser viser, at selvom vi gerne vil have pæne ting til at hænge hjemme på væggene, så er det ikke alle, der får det købt og hængt op. Kunst har mange positive effekter på fornemmelsen for et lokale, samtidig med at det kan spille en positiv rolle på folks psyke og velvære.

Find en unik gave i alle prislejer og variationer

Hos maleribasen.dk præsenterer vi ca. 8.000 unikke malerier af mere end 4000 kunstnere, som alle typer kunstnere og gallerier har sat til salg. Der er alle stilarter, farver og udtryk at vælge imellem. Vi har alle typer malerier som spænder fra modernisme til fantasy, så alle købere med sikkerhed vil kunne finde et billede, der vil falde i din gavemodtagers smag. Et maleri er en unik gave, som ingen andre har, og måske vil din gave stige i værdi efter nogle år.

Malerierne varierer meget i pris, så du vil kunne finde et unikt maleri, der passer til dit prisleje. Maleribasen har billeder til salg i alle prisklasser, og starter ved kr. 300. 

Så uanset om du søger olie eller akryl, om det skal være med motiv eller abstrakt, og om det skal være i farverne rød, lilla eller blå, så kan du på maleribasen.dk finde den perfekte og mest unikke gave.

Maleribasen er for alle kunstnere, samlere og elskere af kunst med næsten ti års erfaring. Er du en privat kunster, hobby kunstner, et galleri eller samler, kan du gratis promovere og sælge dine værker og malerier på maleribasen.dk.