Line of Design - Kunst: Min kunst er: - Enten sprængfyldt med farver og indtryk, eller meget enkel og simpel i motiv og farver. - Sjældent 100% abstrakt - Sjældent 100% Virkelighedstro - Ofte en blanding af abstrakte mønstre, farver og teksturer tilføjet et figurativt motiv - Ofte åben for fortolkning

Line of Design - Baggrund:

Jeg har en fortid som folkeskolelærer, hvor jeg bl.a. havde Billedkunst, Sløj og Religion/Filosofi som liniefag. Efter en stressramt periode er jeg ved at uddanne mig Mediegrafiker, og til daglig laver jeg grafisk design af enhver art til Det Kongelige Bibliotek, hvor jeg sidder i webafdelingen inde i Den Sorte Diamant. Billedkunstlæreren i mig kender kunstens historie og de traditionelle metoder og materialer. Sløjdlæreren i mig elsker det grove og teksturrige og eksperimenterer med utraditionelle redskaber og metoder såsom: neglelak, bobleplast, madpapir, køkkenruller, makeup mv. Mørkemaling, afbrænding af materialer osv. Religions-/filosofilæreren i mig bringer de eksistentielle emner på bane i kunstens motiver. Sejerherren over stressens onde ansigt har bragt lyset og "sprællen" tilbage i farverne. Mediegrafikeren i mig har medført en mere grafisk, simpel og "flad" tilgang til kunstens udtryk.
Se min hjemmeside for flere informationer: www.lineofdesign.dk" />

Line of Design

Beskrivelse af kunstneren

Line of Design - Kunst:


Min kunst er:
- Enten sprængfyldt med farver og indtryk, eller meget enkel og simpel i motiv og farver.
- Sjældent 100% abstrakt
- Sjældent 100% Virkelighedstro
- Ofte en blanding af abstrakte mønstre, farver og teksturer tilføjet et figurativt motiv
- Ofte åben for fortolkning

Line of Design - Baggrund:


Jeg har en fortid som folkeskolelærer, hvor jeg bl.a. havde Billedkunst, Sløj og Religion/Filosofi som liniefag. Efter en stressramt periode er jeg ved at uddanne mig Mediegrafiker, og til daglig laver jeg grafisk design af enhver art til Det Kongelige Bibliotek, hvor jeg sidder i webafdelingen inde i Den Sorte Diamant.

Billedkunstlæreren i mig kender kunstens historie og de traditionelle metoder og materialer.
Sløjdlæreren i mig elsker det grove og teksturrige og eksperimenterer med utraditionelle redskaber og metoder såsom: neglelak, bobleplast, madpapir, køkkenruller, makeup mv. Mørkemaling, afbrænding af materialer osv.
Religions-/filosofilæreren i mig bringer de eksistentielle emner på bane i kunstens motiver.
Sejerherren over stressens onde ansigt har bragt lyset og "sprællen" tilbage i farverne.
Mediegrafikeren i mig har medført en mere grafisk, simpel og "flad" tilgang til kunstens udtryk.Se min hjemmeside for flere informationer: www.lineofdesign.dk

Malerier af Line of Design

Vingede Væsener
Blandede medier
46 x 56 cm
Line of Design
Pris: 1500 kr.

Angel Star
Blandede medier
40 x 40 cm
Line of Design
Pris: 1200 kr.

Abstrakt Engel
Blandede medier
30 x 30 cm
Line of Design
Pris: 3000 kr.