| Íviðja/Ividja |

Beskrivelse af kunstneren
Mit navn er Chili, selvom jeg online går med mit kunstnernavn "Íviðja" (udtalt 'Ividja'). 


Jeg er en pige på 18 år fra det flade land Danmark der til hverdag afbryder mig selv når jeg snakker en gang eller to, og jeg kæmper meget med stædigt, krøllet hår. Og så elsker jeg at drømme.

Så længe jeg husker har jeg altid følt en form for forbindelse til naturen - en forbindelse jeg til i dag stadig ikke helt kan forklare. Jeg husker følelsen af hjertedans da jeg løb i skovene som lille, og jeg ved jeg havde lyst til at synge til træerne, men gjorde det ikke, for dengang var jeg stadig nervøs for hvad andre tænkte om mig. Som tiden gik lærte jeg at 'ignorere' følelsen som jeg kun kan beskrive som om at noget, eller nogen, kaldte på mig, men utilfældige tilfældigheder, en god blanding af skæbne og kaos, har bragt mig tilbage til det jeg så længe har fortrængt. Jeg tror at det er en forbindelse langt de fleste af os har og kender til i en eller anden grad, men at den sjældent får en plads i den moderne verden.

Når jeg maler er det sjældent jeg formulere et verbalt, et sprogligt, budskab på forhånd, og nogle gange føler jeg næsten at maleriet, og universet, skaber mig, lige så meget som jeg skaber det. Betydningerne, symbolerne og farvevalg kommer spontant til mig imens jeg arbejder, når jeg er ude og vandre, og nogle gange kommer de stadig lang tid efter jeg er færdig med det. Utallige nætter er gået på at male, fordi jeg var bange for at magien jeg følte da, måske ville være væk morgenen efter, eller ville forsvinde hvis jeg faldt i søvn.

Jeg kan mærke jeg har tændt en ild, en vild lidenskab mit hjerte aldrig før har kendt. Det er den lidenskab, og naturens mystiske, usete kræfter der driver mig. Det giver brændstoffet til at skabe. Skabe et univers med målet at opsluge dig, og slippe dig løs i din følelser og bevidsthed såvel som underbevidsthed, hvor nordstjernen er din intuition, månen din fakkel og ånderne dine venner. Det er bygget på at vi lader os slippe konceptet 'hverdag' og i stedet udforsker en verden hvor virkelighed og drømme smelter sammen, og hvor vi ser ting, der taler til skjulte dele af os selv, ting som vi måske ellers ikke ville opdage. Hvem ved, det kan være at det du ser, er ånderne der hvisker til dig, eller de ting du opdager, er noget du allerede ved.


Find ud af mere om mig og min kunst, ved at gå til disse steder:

Hjemmeside: www.ividja.com
Facebook: Facebook.com/IvidaKunst/
Instagram: Instagram.com/ividja_kunst/?hl=da

Malerier af | Íviðja/Ividja |

Bliv hos mig
Akryl
60 x 80 cm
| Íviðja/Ividja
Pris: 2100 kr.

Munins kys
Akryl
50 x 60 cm
| Íviðja/Ividja
Pris: 900 kr.

www.ividja.com
Akryl
50 x 40 cm
| Íviðja/Ividja
Pris: 800 kr.