MLLarsen

Beskrivelse af kunstneren
Jeg er autodidakt som kunstner. Har tegnet siden jeg var helt lille og sikkert før jeg sagde et eneste ord. Jeg har været besat af billedsprog lige siden dengang. Så meget tv og film og læste adskillige tegneserier. Anders And, Spider-Man, Batman, Bone osv. Det var via de medier, at jeg begyndte at tegne. Startede med at tegne de utrolige figurer, jeg havde set i både faste og levede billeder. Jeg prøvede at kopiere magien fra hvad jeg havde set. Når jeg kigger på de tegninger i dag, ser jeg kun fejl, men også en tydelig begejstring for at tegne. Jeg holder stadig den begejstring i live og håber på at jeg bliver ved.

Jeg opdagede for alvor billedkunst, da jeg opdagede den spanske maler Salvador Dali og surrealismen. Min hjerne blev aldrig den samme igen og jeg forsøgte at lave mine egne surrealistiske billeder. Måtte tømme mit hoved for alt logik, da jeg lavede dem. Det virkede for Dali. Efterfølgende fandt jeg mange andre kunstnere, der ligesom Dali, havde deres helt egen billedunivers. I dag holder jeg meget af mange kunstnere af den kaliber. Måske lige på nær Andy Warhol. Sorry Andy…

Som kunstner holder jeg af at prøve andre ting af indenfor kunst. Prøver andre ismer af og bruger andre metoder. Jeg prøver at undgå begrænsninger uanset hvad. Kunst er en dejlig sikker måde at eksperimentere på. Ingen risiko for fejl. Jeg overvejer at tegne realistisk, men i øjeblikket virker det som et urealistisk mål. Jeg nøjes med at fortolke verdenen omkring mig og skabe min egen version af den.

Malerier af MLLarsen

redblackyellow
Akryl
15 x 15 cm
MLLarsen
Pris: 100 kr.

greenbluewhitey
Akryl
15 x 15 cm
MLLarsen
Pris: 100 kr.