Lienhoeft.dk

Beskrivelse af kunstneren
Jeg elsker at male, og jeg elsker at se et maleri tage form og farve. Jeg maler billeder, der den ene dag - i såvel farvevalg som motiv - er diskrete, mens jeg i næste anvender budskaber og hele farvepaletten. Jeg maler primært med akryl dog af og til krydret med dekopage af enhver art.

At male er en måde, hvorpå jeg kan udtrykke mig uden brug af det talte sprog. Det er blevet et fundamentalt behov. Jeg lader mig inspirere af det, der sker i og omkring mig - i hverdagen og i nuet. Ved at iagttage omgivelserne forsøger jeg at skabe billeder, der er drømmeagtige, flygtige men også konkrete og virkelighedsnære.

Jeg maler figurativt abstrakt. Særligt kvinden er et vigtigt og næsten uundværligt element i mine billeder.
Mine seneste billeder er i høj grad inspireret af mit maleophold i Nice i Sydfrankrig 2009. Ikke af naturen - selvom der bestemt er malerisk smukt - men af mit ophold i Henri Matisses villa og Matisses kvindeskikkelser.

Nu er det jo ikke altid, at jeg på forhånd ved præcist, hvor jeg vil hen med billedet, og meget ofte ændres såvel motiv som farvevalg under processen og jeg ender et helt andet sted, end jeg oprindeligt havde forestillet mig....... men det gør dem ofte endnu mere spændende.
Besøg min hjemmeside lienhoeft.dk for at se et større udvalg af mine billeder.

God fornøjelse !

Malerier af Lienhoeft.dk

Funny
Akryl
20 x 20 cm
Lienhoeft.dk
Pris: 450 kr.

Funny pictures
Akryl
60 x 50 cm
Lienhoeft.dk
Pris: 1600 kr.

Chinese girl
Akryl
30 x 25 cm
Lienhoeft.dk
Pris: 475 kr.