Jonna Stenvad

Beskrivelse af kunstneren
Jonna Stenvad er en kunstner, som bevæger sig på den muntre side af skalaen, når det drejer sig om at udtrykke sig kreativt. Hun udviser fantasi og sans for farvesammensætning. Hun arbejder meget med farverne og formerne og kommer godt i dybden med maleriet.
Fru Willendorf, som Jonna Stenvad har døbt hende, er en tyk lille dame, som livsglad og fyldt med humor, springer rundt på skakternede gulve. Hun har et glimt i øjet og er altid velfornøjet. Den tykke dame er inspireret af Venus fra Willendorf, som er et af verdens ældst daterede skulpturer fra c. 20-25.000 f.Kr. fundet i Østrig. Et trist udtryk på den lille kvinde statuette, fangede Jonna Stenvads opmærksomhed og efter en kærlig og humoristisk bearbejdning på lærredet, har den frodige kvinde fået et muntret og indholdsrigt liv.
Jonna Stenvad har antennerne ude og trækker ideer og inspiration ud af det hun oplever og omgiver sig med. Det lagres og kommer til udtryk på lærredet. Det giver næring til hendes nysgerrighed og appetit på at udfordre sig selv – og afprøve forskellige metoder for at nå længere ud og ind. Hun er meget sirlig omkring sine motiver og virker ikke som en kunstner, der går på kompromis med det hun sanser og oplever, som hun så transformere ind i sit ukrukkede og humørfyldte billedunivers.
af Kirsten-Marie Hedeland, gallerist og skribent ved Kunstavisen.

Har en del kurser indenfor billedkunst og
har modtaget undervisning bl.a. hos:
- Bent Eli, i moderne abstrakt kunst ca. 3 år
- Hos Lill Thelin
- Yvonne Eiegod..
- Herning Billedskole
Privatundervisning hos Steen Kjær Jacobsen siden efteråret 2007 - ...........


Se min hjemmeside: www.jonnastenvad.dk
og www.facebook.com/jonnastenvad

Malerier af Jonna Stenvad

"Fru Willendorf
Akryl
100 x 100 cm
Jonna Stenvad
Pris: 6000 kr.

Fru Willendorf-
Akryl
80 x 80 cm
Jonna Stenvad
Pris: 4200 kr.

Fru Willendorf
Akryl
90 x 70 cm
Jonna Stenvad
Pris: 4200 kr.