Abstrakt farveri spartelkunst af JC.

Beskrivelse af kunstneren
Mit navn er John Christensen og jeg er 56 år bor i Greve. Jeg har min dejlige datter på 15 år som er med til at holde mig igang.
Jeg er opfinder og iværksætter og kommer fra mørket til lyset’ i den forbindelse er der altid rigtig mange tanker som suser rundt oppe i hovedet på en. Da jeg har arbejdet sådan i mange år, er der også en masse tanker som er lagt i skuffer, og når der er ved at være fyldt op’ og man kan mærke stressen er ved at bryder ud, skal man nok lige stoppe op og kikke lidt indad’ inden det går galt. Derfor startede jeg med noget helt nyt’ nemlig med at male i 2008.
Jeg har altid godt kunne lide at tegne, men det har været i forbindelse med skidtser af produkter og idéer til produktion.
Til at starte med købte jeg nogle lærreder, noget akryl maling og nogle pensler, efter at jeg havde malet de første billeder med pensel, følte jeg en god fornemmelse’ men der skete ikke nok på lærrede syntes jeg.
Så købte jeg nogle spartler for at prøve en anden måde at male på, og her kunne jeg mærke en snorren helt ud i mine finger, det var den fedeste fornemmelse jeg har haft i mange år, at lade spartelen ramme de farver jeg lægger på lærred, gjorde at jeg også kunne mærke, at der blev tømt ud i nogle af alle mine skuffer, som også kan ses i mine billeder.
De kan godt virke forvirrende i starten, men når man lader fantasien i det abstrakte fange dit øje’ kan DU blive ved med at finde noget.
Der er flere kunstmalere som har sagt til mig, at jeg burde udstille mine malerier da de også kan se ting i dem, sammen med de farvekompinationer jeg bruger.
Mit kunstner navn er’ JC, abstrakt farveri spartel kunst.
Min første udstilling bliver i hele oktober måned 2011, med fernicering d. 8. oktober fra kl. 14.oo til 16.oo i Ishøj Kultur Cafe. Min udstilling hedder ( I fantasiens verden ).

Min private E-mail: jc@chriba.dk
Mange hilsner John Christensen

Malerier af Abstrakt farveri spartelkunst af JC.

Det åbne kranie
Ukendt maleritype
60 x 80 cm
Abstrakt farver
Pris: 7500 kr.