Anmeldelse i kunstmagasinet Editorial Croquis, Buenos Aires, Argentina Efter opfordring af redaktør Martin Enrique Gil. ...hans bidrag til malerkunsten ligger i den kompositoriske dominans, med dyrkelse af formen, og stærk vægt på lidenskabelig brug af farven, hvorved hans billeder får karakteristiske idéskabende træk, der går langt ud over grænserne for selve de tematiske motiver. Joan Lluís Montané Medlem af Den Internationale Sammenslutning af Kunstanmeldere Barcelona, Spanien Om mine eventyr på internettet - fra en bedstemor til 15 Jeg kan kun finde et ord, der beskriver disse bøger: Fantastisk. Cecelia Routsaw Greenville, Michigan, USA Om mine billeder i bogen "Comment communiquer par des images" ”Abjørn Lønvigs jubelkor af former og farver”. Den franske forfatter Alain Joannes, Paris priser min kunst i høje vendinger i sin nye bog "Comment communiquer par des images" - sådan kommunikerer man via billeder. Den blev præsenteret på den store franske bogmesse "Salon du Livre" i Paris. Om artiklen "Corporate valuez..zzzz..." ...tak for indsendelse af endnu en fantastisk artikel... Seiji Ueoka Redaktør for World ArtNews, ADN Network Tokyo, Japan Om mine Kunst Portaler En stemme fra New York... ...you are a genious... (på dansk: …du er en gummihammer…) Ellen Fisch BA i Kunst fra Brooklyn College, MA i Kunst fra New York University Long Island, New York, USA

Vundne priser
The World of Art Award - London, UK Tildeles kunstnere, gallerier og museer der forfølger det højst opnåelige i kunst og kultur. Konkurrencen søger at tiltrække kunstnere, gallerier, museer, der redefinerer kunstens normer og udfordrer trends og tendenser i kunst og kultur. Juxtaposition Winners Exposition - Rome, Italy ArtRom Gallery Guild International Society of Artists and Designers International Graphic Design Award - Toronto, Canada The Portfolios.com Award Show er en international priskonkurrence som belønner ekseptionelle arbejder på kommunikationsområdet. Deltagerne bliver bedømt af branchens topfolk, som er på udkig efter virksomheder og enkeltpersoner, hvis talent overstiger højeste standard og hvis arbejder tjener som pejlemærke for branchen.
Biografi
Egentlig er jeg IT mand. Jeg solgte min IT virksomhed og blev plakatmager. Designer sagde nogen, kunstner sagde andre. Jeg har problemer med at stritte rigtigt med lillefingeren til ferniseringer. Reklametegner siger min kone. Lad os kalde mig billedmager, skulpturmager og skriverist. " />

Asbjorn Lonvig

Beskrivelse af kunstneren

Den Internationale Udstilling af Nutidskunst i il Vittoriano i Rom
”Kære Master Lonvig (men efter at have læst din biografi og set din vidunderlige kunst, skulle dit navn vel snarere have været "Loving"), tak for din interesse for at deltage i denne Fest for Kultur og Kunst.”, “……er du sikker på, du ikke er italiener?”
“…..Jeg har ikke ord til at fortælle hvor meget jeg nød din præsentation af din kunst, som du sendte mig. Jeg kan sige dig, at det vil være en ære for os at vise dine arbejder…”
Professor Giancarlo Alu
Direktør for Mantena Museum og for Mondial Art and Culture
Rom, Italian

Anmeldelse i kunstmagasinet Editorial Croquis, Buenos Aires, Argentina
Efter opfordring af redaktør Martin Enrique Gil.
...hans bidrag til malerkunsten ligger i den kompositoriske dominans, med dyrkelse af formen, og stærk vægt på lidenskabelig brug af farven, hvorved hans billeder får karakteristiske idéskabende træk, der går langt ud over grænserne for selve de tematiske motiver.
Joan Lluís Montané
Medlem af Den Internationale Sammenslutning af Kunstanmeldere
Barcelona, Spanien

Om mine eventyr på internettet - fra en bedstemor til 15
Jeg kan kun finde et ord, der beskriver disse bøger:
Fantastisk.
Cecelia Routsaw
Greenville, Michigan, USA

Om mine billeder i bogen "Comment communiquer par des images"
”Abjørn Lønvigs jubelkor af former og farver”.
Den franske forfatter Alain Joannes, Paris priser min kunst i høje vendinger i sin nye bog
"Comment communiquer par des images" - sådan kommunikerer man via billeder.
Den blev præsenteret på den store franske bogmesse "Salon du Livre" i Paris.

Om artiklen "Corporate valuez..zzzz..."
...tak for indsendelse af endnu en fantastisk artikel...
Seiji Ueoka
Redaktør for World ArtNews, ADN Network
Tokyo, Japan Om mine Kunst Portaler

En stemme fra New York...
...you are a genious... (på dansk: …du er en gummihammer…)
Ellen Fisch
BA i Kunst fra Brooklyn College, MA i Kunst fra New York University
Long Island, New York, USAVundne priser

The World of Art Award - London, UK
Tildeles kunstnere, gallerier og museer der forfølger det højst opnåelige i kunst og kultur. Konkurrencen søger at tiltrække kunstnere, gallerier, museer, der redefinerer kunstens normer og udfordrer trends og tendenser i kunst og kultur.

Juxtaposition Winners Exposition - Rome, Italy
ArtRom Gallery Guild
International Society of Artists and Designers

International Graphic Design Award - Toronto, Canada
The Portfolios.com Award Show er en international priskonkurrence som belønner ekseptionelle arbejder på kommunikationsområdet. Deltagerne bliver bedømt af branchens topfolk, som er på udkig efter virksomheder og enkeltpersoner, hvis talent overstiger højeste standard og hvis arbejder tjener som pejlemærke for branchen.Biografi

Egentlig er jeg IT mand.
Jeg solgte min IT virksomhed og blev plakatmager.
Designer sagde nogen, kunstner sagde andre.
Jeg har problemer med at stritte rigtigt med lillefingeren til ferniseringer.
Reklametegner siger min kone.

Lad os kalde mig billedmager, skulpturmager og skriverist.


Malerier af Asbjorn Lonvig

The Great Wall
Akryl
139 x 201 cm
Asbjorn Lonvig
Pris: 91500 kr.

Chicago 1920s
Akryl
201 x 139 cm
Asbjorn Lonvig
Pris: 52500 kr.

Champs Elysees,
Akryl
201 x 139 cm
Asbjorn Lonvig
Pris: 65500 kr.