Niels J Skaarup

Beskrivelse af kunstneren
Maleri er et frirum. Et univers af farver, nuancer, anede muligheder og kombinationer. Det er et sted, hvor tingene sker lige nu! Fortiden glemmes, dagligdagens problemer eksisterer ikke og fremtiden kommer, når den vil. Der er kun dette øjeblik!

Når jeg står foran det hvide lærred har jeg kun en uklar ide om farver og konturer, resten opstår undervejs i processen. Efterhånden kommer ideerne til mig i form af indre billeder, som mine hænder forsøger at overføre til lærredet.

Maleriet opsluger mig og tiden går i stå. Ser og reflekterer - opdager en ny mulighed - mere maling på - hmm er ikke helt tilfreds med resultatet - om igen.

Hvad er det jeg vil udtrykke i mine billeder? Måske er det bare et behov for bare at lade tingene ske uden formål og planer. Maleriet bliver levende og formes på lærredet, når det er klar til det.

Når maleriet hænger der på væggen og den første glæde og stolthed over at have skabt det har lagt sig, tænker jeg "Det næste maleri bliver bedre". Et nyt tomt lærred kommer frem, tiden går i stå og jeg forsvinder ind i farvernes univers igen!

Glæden ved at male er processen og derefter at dele resultatet med dig. Så min udadvendte ambition med farverne er at du ser, reflekterer og forholder sig til klatterne på lærredet.

se gerne min hjemmeside http://www.njsgallery.com/


God fornøjelse!

Malerier af Niels J Skaarup

OUTBREAK
Akryl
120 x 80 cm
Niels J Skaarup
Pris: 3800 kr.

CONFUSION
Akryl
80 x 120 cm
Niels J Skaarup
Pris: 3800 kr.