Birthe Simonsen

Beskrivelse af kunstneren
Autodidakt billedkunstner. Født i Aalborg i 1953. Har malet siden mit 18. år, men det var først i 2005 at jeg tog springet og blev kunstner på fuld tid.
Mit foretrukne emne er, at illustrere mennesker med et psykologisk og filosofisk islæt. Jeg betragter, studerer, kigger bag facader, bruger min intuition og så maler jeg.
Mine billeder handler om livet som går op og ned og når vi er på rette vej. Om den sørgmodige person som undrer sig over livet, tilværelsen, mennesker og så den selvsikre person som kontrast, og som ved hvad hun står for. Om specielle personer som gør en forskel, og mennesket som står ved en skillevej eller på kanten til et nyt liv. Vi er alle så forskellige, lille som høj, lys som mørk i overført betydning. Vi mødes og skilles. Vi sladrer, snakker og lytter. Nogle er markante medens andre er knap så tydelige i deres fremtoning. Hvad sker der bag lukkede døre - er der skjulte dagsordener og bag facaden - er der sprælske tanker og skjulte drømme?
For mig handler det om, at illustrere følelsesmæssige udtryk for indre sjælelige oplevelser ved, at male enkle kompositioner med få farver for at give billedet ro, dybde med enkle motiver - budskabet skal kunne forstås. Kontakt mig for udstillinger tlf. 26512925 se mere på www.birthesimonsen.dk

Malerier af Birthe Simonsen

Er du én andre
Akryl
80 x 60 cm
Birthe Simonsen
Pris: 4000 kr.

Going down
Akryl
100 x 35 cm
Birthe Simonsen
Pris: 4300 kr.

By myself
Akryl
40 x 30 cm
Birthe Simonsen
Pris: 2000 kr.