SCHNÈEVOIGT

Beskrivelse af kunstneren
Julius er vokset op i Humlebæk med to mindre søskende og har gået på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård i 12 år - og det er her fra han har sine tegne, male, musik og kunstner vaner fra.

Således afleverede Julius sin årsopgave med titlen “Hjernen, stress og samfund” i 2012 og fik en fremragende udtalelse.Julius har altid været omgivet af kunst. Han bor tæt på Louisiana og har besøgt det tit, men da han var på kunstrejse med Skolen i 2012, hvor de besøgte Rom, Assisi, Firenze, Venedig og Basel,
fangede kunsten hans opmærksomhed.
Hjemme fra fik han til opgave at fremlægge om Peters kirken i Vertikanet, og da han stod i Peters kirken og fremlagde om kirken og dens smukke skulpture og loft malerier fandt han ro. En klassekammerat sagde til ham efterfølgende til ham “hold da op, du levede dig godt nok meget ind i den fremlæggelse -du må virkelig have øvet dig” Hvorefter Julius svarede “nej, det giver på en måde bare mening for mig”.


Julius er en rigtig sportsmand. Han elsker at dyrke vandsport, træne og løbe ture i skoven samt at dyrke den brasilianske kampdans Capoeira. 


Efter endt skolegang valgte Julius frivilligt at tage i Forsvaret, hvor hans gode øjne og hans klare fokusering bragte ham guldmærker i skydning. En ren skarpskytte.Julius startede med at spille violin i 3. klasse på skolen og har gennem årene både spillet fløjte, klarinet og fagot. Senere gik han i gang med at spille el-bas sammen med vennen Christian Dam Andersen, som han også deler sin kunstinteresse med idag.


Christians farmor er en ældre dame, som ikke længere kan komme ned i sin kælder - så Christian og Julius har gennem flere år fået lov til at bruge hele kælderen til at spille musik og te sig i. 


Nu er det så lavet om til atelie men der bliver dog stadig spillet lidt musik. 
Hvad mon der var sket hvis Fru. andersen ikke havde givet dem lov?


Julius er meget inspireret af John Kørner men også af mange af de primært unge “upcomming” kunstnere både i musikken, kunsten og manuskriptforfatteriet.

Idag går Julius på KTS og er ved at uddanne sig til møbelsnedker.

Malerier af SCHNÈEVOIGT

It's Your Choic
Akryl
60 x 60 cm
SCHNÈEVOIGT
Pris: 3000 kr.

Unavngivet
Akryl
35 x 45 cm
SCHNÈEVOIGT
Pris: 2000 kr.

Why Not
Akryl
60 x 50 cm
SCHNÈEVOIGT
Pris: 3000 kr.