Gunter Kreil

Beskrivelse af kunstneren
Om kunstneren Gunter Kreil

Jeg har været en maler hele mit liv, så længe jeg kan huske. Jeg blev født i 1939 i Hamburg, Tyskland. Da jeg var 20, besluttede jeg at immigrere til Australien, da landet fascineret mig med sit åbne rum kindling min interesse for landskabsmaleri.
Mine malerier, mens det i Australien gav mig mulighed for at udforske ørkenen og få en fornemmelse for de indfødte smag af sit folk. Mens der for to og et halvt år, blev Sydhavsøerne i Stillehavet en optagelse i mit sind. Mit første stop var Tahiti med sine frodige og farverige kulisser og ægte venlighed af sit folk.
Generelt fik de erfaringer under mit omfattende rejser over hele verden er en del af mine malerier. De polynesiske øer, dog var den største indflydelse i min kunstneriske karriere.
I øjeblikket mit hjem og atelier er i Danmark, hvor jeg har boet de sidste 45 år, men mine rejser også tog mig med til Afrika, Middelhavslandene, Vestindien og Sydamerika.
Mine rejser også USA. Ud over at besøge alle de større byer, centreret min interesse på de sydlige stater som Alabama, Louisiana, Florida og Carolina. Flere af mine landskabsbilleder viser skønheden i Alabama. At have venner i Alabama muligt for mig at besøge denne tilstand flere gange i løbet af de seneste år.
De fleste af mine malerier er udført i akryl eller olie, selv akvarel er også en af mine foretrukne medier.
Mit arbejde er blevet bredt vist i Danmark og andre europæiske storbyer.

Malerier af Gunter Kreil

Colorful face
Ukendt maleritype
100 x 100 cm
Gunter Kreil
Pris: 5000 kr.

Another face
Akryl
100 x 100 cm
Gunter Kreil
Pris: 5000 kr.

Face
Akryl
100 x 100 cm
Gunter Kreil
Pris: 5000 kr.