(:artgimar

Beskrivelse af kunstneren
2009 begyndte jeg at male akvarel. Jeg fandt den disciplin som den mest udfordrende og sværeste at beherske. Det seneste år har jeg udviklet min helt egen stil hvor fantasi figurer, fabeldyr symboler og arketyper indgår. Følelser, stemninger og drømme spiller en dominerende rolle.Inspirationen kommer alle vegne fra Jeg er meget fascineret af. C. Jungs psykologi. Ofte er det de teknikker jeg benytter der sætter sving i fantasien. Figurerne fremtræder enkle men med et væld af detaljer eller i organiske former Krydret medflertydighed og en smule mystik. Undertiden maler jeg også landskaber, helst hvor vand og lys indgår. Blomster er uundværlige for mig og et motiv hvor jeg nyder skønheden
Er helt autodidakt bortset fra et tegnekursus i ungdommen. Teknikkerne har jeg snuset op i bøger og ved at studere andre kunstnere. (Frida Kahlo, Emil Nolde og mange andre). Jeg har eksperimenteret med teknikkerne og ladet dem udvikle sig sammen med den stil jeg nu viser.
Min person har ikke betydning, det er min kunst du ser. Den er et udtryk for mine tanker og følelser. Når du henter dit billede, kan vi tale om det vi ser og give værket en ekstra dimension. Vi kan skabe et møde som beriger os begge. Naturligvis kun hvis du har lyst.

Malerier af (:artgimar

Løvindens vej t
Akvarel
20 x 27 cm
(:artgimar
Pris: 900 kr.

Med krum hals
Akvarel
24 x 18 cm
(:artgimar
Pris: 350 kr.