Sophia Back

Beskrivelse af kunstneren
Jeg hedder Sophia Back født i 1967 og er autodidakt billedkunstner.

Jeg skaber unikke billeder til alle vægge, og mit lærred giver mig plads til, at en tanke kan blive til handling, hvor hver beskuer får et stykke af mine drømme og fortolkninger af livet.

Jeg udfordrer mig selv og skaber figurative og abstrakte billeder, alt efter humør og temperament.
Et maleri færdiggøres, når jeg synes, det har det rigtige udtryk og fortæller en historie.

Karaktertrækkene i mine billeder ses i et tydeligt farvespil, med mange forskellige kontraster og finurlige kompositioner.
Jeg anvender gerne forskellige teknikker, bl.a. akryl, modellerings pasta, 3D masse og eksperimenterer med at sætte ting på, for at få et dybere udtryk, jeg bruger på mange af billederne glimmer effekter som jeg synes giver et rigtig flot spil og fremhæver nogle af farverne.
De redskaber som jeg fortrækker at male med er pensler og spartel. Men jeg bruger også svampe og ruller i mine værker. Ofte vælger jeg farver i samme tone, f.eks.: blå, grøn eller rød, orange, gul. Derefter bruger jeg hvid og sort i malerierne til at skabe effekter og forskellige nuancer af de udvalgte farver. Herved danner jeg en sammenhæng i maleriet.

Jeg håber at mine billeder vil være i stand til at vække jeres følelser, uanset om de måtte være negative eller positive. Det vigtigste er at følelser manifesteres, fordi ligegyldighed og følelsesløshed er tomheden i hvilken vores dagligdags verden synker.

Malerier af Sophia Back

03
Akryl
60 x 80 cm
Sophia Back
Pris: 800 kr.

"Butterflies In
Akryl
80 x 60 cm
Sophia Back
Pris: 600 kr.

"Den Røde Ridde
Akryl
80 x 60 cm
Sophia Back
Pris: 600 kr.