Fru Westlings Vandfarver

Beskrivelse af kunstneren
Hej, jeg hedder Emma, er 31 år og bor i Sverige med min svenske mand og vores søn. Jeg er uddannet Cand.Mag. på Roskilde Universitet, og arbejder til daglig med pr og strategisk kommunikation, men er for tiden på barsel.

Jeg har malet med akryl- og oliefarver så længe jeg kan huske, men siden min søn blev født i juni 2014, er jeg som et sundere alternativ begyndt at male med vandfarver/akvarel i stedet.

Jeg leder hele tiden efter nye motiver, og finder en del af disse blandt mine familiebilleder af både nyere og ældre dato.

Jeg uploadede en del af mit arbejde til Facebook, og det viste sig, at folk virkelig godt kunne lide det, jeg lavede! Især når motivet var nogen eller noget de kendte. Og det var netop det, der gav mig idéen til Fru Westlings, at tage imod bestillinger og lave andre menneskers billeder om til akvareller, for sjov og et beskedent beløb.

En god og unik gaveidé til næsten enhver lejlighed, som f.eks. portrætter, profilbilleder, invitationer, illustrationer, housewarming gaver, dåbsgaver, fødselsdagsgaver, bryllupsgaver, jubilæumsgaver, souvenirs, minder / memorabilia etc..

Kontakt mig på fruwestlings@gmail.com og besøg eventuelt min Facebook-side (på engelsk), hvor du finder meget mere information om mig, mit projekt og mine produkter: https://www.facebook.com/fruwestlings

Malerier af Fru Westlings Vandfarver

Kære lille morf
Akvarel
30 x 20 cm
Fru Westlings V
Pris: 600 kr.

Kusinerne i Spå
Akvarel
20 x 30 cm
Fru Westlings V
Pris: 600 kr.

Samson
Akvarel
20 x 30 cm
Fru Westlings V
Pris: 600 kr.