Krose

Beskrivelse af kunstneren
Jeg har malet siden 1994 - www.krose.dk. Jeg bruger sjældent pensel, men maler med forskellige former for 'svampe', så mine fingre altid er i tæt kontakt med lærredet. Jeg anvender ikke staffeli, men har lærredet liggende fladt på gulvet foran mig, idet jeg føler jeg mister 'det store overblik', hvis lærredet kommer op i lodret position.
Jeg maler 'følelser', og i mit univers, er der plads til alle mennesker, uanset hvilken 'model af verden' hver enkelt person oplever og befinder sig i. Mine billeder skabes, via den pågældende dags følelsesregister, idet jeg via hjertet fornemmer, hvilken palet der passer til 'dagen', og til min sindstilstand netop dén dag. Jeg maler jf. de 7 'farvechakra', dvs. jeg har en stærk overbevisning om, at hvis 'kroppen har underskud' af (en eller flere) bestemte farver, kan det gøre dig bedre 'tilpas', jævnligt at betragte et maleri, som repræsenterer et 'overskud' af netop DEN/DE specifikke farve(r), som din krop 'higer efter'.
Jeg er certificeret NLP Master Practitioner, og jeg forsøger ihærdigt, at kombinere tilblivelsen af hvert enkelt maleri, med 'NLP-forusætninger' såvel som NLP-forståelse generelt:-)

Malerier af Krose

Business woman
Akryl
50 x 50 cm
Krose
Pris: 1800 kr.

Business woman
Akryl
50 x 50 cm
Krose
Pris: 1800 kr.

Solskinsbillede
Akryl
50 x 50 cm
Krose
Pris: 1500 kr.