M&S ART

Beskrivelse af kunstneren
Vores fælles passion for det kreative gør det muligt for os at kaste vores kærlighed over malerier som vi selv laver i hånden.

- Alle malerier kan bestilles i andre farver og størrelser.
- Der tages forbehold for at ingen af malerierne er ens og kan variere.
- Priserne afhænger ikke kun af størrelse men efter sværhedsgrad, arbejdstimer og farver. Derfor er alle malerier unikke og kan ikke sammenlignes i pris og andet.
- Der skal tages forbehold for at malerierne i virkeligheden er lidt anderledes i farverne, men vi prøver så vidt mulig at gengive dem så virkelighedstro som mulig. Vi tager gerne flere billeder og sender personligt til køber ved efterspørgsel.
- Ved malerier der skal bestilles og males er leveringstiden 1-2 uger fra betalingen er modtaget.
- Betaling kan foregå vi bankoverførsel eller MobilPay.
- Leveringen sker personligt ved selvhentning på vores adresse eller vi køre ud med bil. Pris for bil levering afhængig af hvor i landet leveringen er til.
- Levering kan også ske via Post Danmark, men er på eget ansvar. Vi anbefaler det ikke, selvom vi pakker malerierne forsvarligt ind.
- Købeloven er gældende for returnering og fortrydelse. Det vil sige 14 dages fortrydelsesret, dog skal maleriet være i samme stand som ved levering/afhentning.

Skriv endelig for spørgsmål eller flere billeder af det ønskede maleri.
Følg med på siden, hvor vi løbende vil ligge nye billeder op af malerier der vil være mulig at bestille. Vi hjælper gerne med at finde frem til det rette maleri til dig og dit hjem.


Vi glæder os til at høre fra jer!
- M&S

Malerier af M&S ART

Bronze Web
Akryl
90 x 120 cm
M&S ART
Pris: 1299 kr.

Neon Squares
Akryl
30 x 90 cm
M&S ART
Pris: 799 kr.

Bronze Square
Akryl
40 x 40 cm
M&S ART
Pris: 399 kr.