Hvolby

Beskrivelse af kunstneren
Hej og velkommen til Søren Hvolby´s galleri. Jeg er bosidende i Esbjerg er 56 år. Her kan du se nogle af mine malerier. Hvis du har interesse i mine malerier, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har aldrig nogensinde malet et billede med salg for øje. Det betyder også at det ikke er let at skille sig af med maleriet. Omvendt har jeg jo ikke plads til alle de malerier og det er jo også meget dejligt, hvis andre kan finde en glæde i mine malerier. Jeg kan ikke sige at jeg har nogen inspirationskilde, idet jeg maler meget impulsiv. Kunst eller ej men det handler om former, farver og figurer og hvad der ellers måtte dukke op på lærredet undervejs. For mig er alt muligt og intet forkert, men bedøm selv.
Jeg autodidakt maler, jeg har malet i ca. 10 år. Jeg har lært mig selv at male ved at studerer bøger, andre kunstner på Internettet og ved at gå på kunst udstillinger. Jeg maler når inspirationen, tiden og lysten er der, slapper dejlig af når jeg står med penslen og farverne i hånden. Jeg har ikke nogen bestemt stil, maler meget intuitivt, intet er bestemt på forhånd, men jeg ingen begrænsninger har i forhold til motiv, former og farver. Jeg bruger forskellige teknikker, bla. spartelmasse, sand, kaffe, talkum. Maler med akryl i mange forskellige farver alt efter mit humør nu er til. Malerierne er uden titel, tag et kig rundt i galleriet, og er der noget, der falder i din smag, kan jeg kontaktes via min kontaktside.
Eller direkte på mobil nr. 26 35 81 90
Det er spændende, at tale om et maleri og jeg vil meget gerne vide, når nogle kan lide eller ikke kan lide mine malerier.
Har du /I lyst til at se nærmere på mine billeder, så ring gerne og aftal tid til et uforpligtende besøg.

Der vil løbende blive lagt nye billeder ind, så kig forbi ind imellem, måske er der ét, der lige passer til dit / jeres hjem.

Malerier af Hvolby

Old town
Akryl
69 x 24 cm
Hvolby
Pris: 850 kr.