Suzanne Eis Benzon

Beskrivelse af kunstneren
Jeg har selvstændig virksomhed og lever af at være billedkunstner, billedhugger, designer og kreativ konsulent. Jeg har malet og fået undervisning fra jeg boede i Paris i 1988, hvor jeg dengang startede med at være elev hos Dagher, Copiste på Louvre. Tiden som elev blev mest brugt på intense studier i lys og skyggeeffekter i Olie. Sidenhen er der kommet meget mere farve på min palette og jeg har bevæget mig over i akryl, mixet medie og arbejder også med skulpturer støbt i bronze. Jeg arbejder oftest på bestilling til firmaer og til private. Jeg har udstillet på kunstmesser og gennem mange kunstforeninger, og har også udstillet i gallerier herhjemme og udstillet i Norge, Italien, Frankrig og Australien. Jeg tilbyder også undervisning til kunstforeninger i form af 2-3 timers gå-hjem arrangement i virksomheden, hvor der er mange muligheder. Som konsulnet i firmaer arbejder jeg bl.a. med maleriet som værksøj. Uanset om emnet for en workshop i en afdeling er: "Feed back kultur" , "Kickoff" til nyt projekt, Firmaets Værdigrundlag vil det at få essensen af processen udtrykt i form af et maleri være et stærkt minde om processen fremadrettet. Jeg kan således hyres til at male et sådan procesbillede og jeg kan også hyres til at styre en proces hvor det er afdelingen selv, der maler.

Jeg afholder endvidere familieworkshop, hvor det er en familie jeg leder gennem en hyggelig halv dag, hvor de maler et maleri til deres eget hjem. Dette er en god måde at være sammen på som familie. Alle kan være med uanset om barnet er 1 år eller 17. Fremover vil maleriet kunne hænge og være et evigt minde på den hyggelige familiedag. Jeg underviser selvfølgelig løbende i processen i de teknikker, der bliver nødvendige. Familie workshoppen er således også et mini kursus i maleri-processen.

Jeg designer også postkort. Således kan jeg tilbyde at designe et unikt postkort f.eks. som en virksomhed vil bruge til udsendelse til kunder. Billedet der kommer itl at ligge til grund for postkortet bliver udarbejdet som et maleri udfra de værdier som virksomheden ønsker at signalerer.

Jeg håber I vil blive inspireret af mine malerier eller nogen af mine andre tilbud. Kontakt mig endelig hvis I har nogen spørgsmål.

Bedste hilsner
Suzanne

Malerier af Suzanne Eis Benzon

kirsebær
Akryl
75 x 75 cm
Suzanne Eis Ben
Pris: 6000 kr.

Abstrakt SOLGT
Blandede medier
90 x 90 cm
Suzanne Eis Ben
Pris: 8000 kr.

Cyan del SOLGT
Blandede medier
80 x 60 cm
Suzanne Eis Ben
Pris: 6000 kr.