Biota VS biota

Akryl af jacob jepsen i 2011

H60 cm x B60 cm.

Titel: Biota VS Biota ( som på latin betyder levende Organismer imod levende Organismer )

Billedet her symboliserer hvilken retning vores verden er på vej hen imod. Det er et meget frit billede som gerne skulle få alverdens samtaler i gang hos ALLE mennesker og med forskellige tanker og synspunkter på omverden er emnerne uendelige ud fra ordene på billedet som symboliserer positivt og negativt. Det sorte er den negative farve som desværre er ved at omslutte den hvide, som er det positive. Jeg har valgt de ord som jeg syntes er de allermest tankevækkende for mig.

Her kommer en beskrivelse til at forstå meningen med farverne og ordene og husk det er blot mine synsvinkler på ordene.
Eksempel:
”Drab” i hvid: EKS. Drab er positivt f.eks. når et dyr dræber et andet for at overleve. Drab er positivt når vi dræber en dødelig bakterie for at blive helbredt så vi kan beholde vores kære.
”Drab” i sort: EKS. Drab er negativt når vi taler krybskytteri. Det os i MIN mening negativt at vi bliver så dygtige til at dræbe dødelige bakterier, så menneskets overpopulation kan stige endnu mere, hvilket vil lede til helt andre problemer som mere forurening, mere brug for mad osv osv osv…

Eksemplet ovenfor er jo bare en af mine fortolkninger af hvordan ordet Drab kan være både Positivt og negativt og jeg kunne sagtens blive ved med at komme på eksempler, så der er ingen grænser for hvad tanker man må have om disse ord det bare at give sin hjerne frit spil og forhåbentlig indser man som jeg at vi bestemt er på vej i den gale retning for jordens fremtid.

3000 kr.
Skriv til sælger

Handelsbetingelser

  • Malerierne kan afhentes hos sælger (7400 herning) Kort / Find vej
  • Malerierne kan betales kontant ved afhentning privat hos sælger (7400 herning)
  • Malerierne kan betales via forudbetaling (bankoverførsel)
  • Fragt betales af Køber