jacob jepsen

Beskrivelse af kunstneren
Jeg er kun lige begyndt at male for første gang i mit liv. Vågnede op en dag og havde en underlig trang til at udtrykke min bekymring for jordens fremtid, og jeg havde med det samme maleriet Biota VS biota i mit hoved. Så det satte jeg igang med det samme og her er jeg så, pladask faldet for at male!
Jeg er uddannet dyrepasser, og de sidste 11 år har krokodillernes verden været min største interesse! Målet med mit liv er at komme ind i hjertet for bevarelse af krokodiller i naturen, da de spiller en livsvigtig rolle i de økosystemer de befinder sig i!
Så i udgangen af 2011 rejser jeg for alvor ud i verden for at bruge resten af livet indenfor bevarings området, og det bliver helt sikkert et vildt eventyr!!!
Den anden største hobby udover krokodillerne må være bøgerne om dem! Læser en masser biologi i fritiden, tager fotos og bruger meget tid på vandreture med så lidt udstyr som muligt. Er super facineret af folk der kan klare sig med utrolig lidt i det fri, istedet for denne verden med så mange materielle goder overalt.. Det rart af og til men der er ingen tvivl om at jeg burde være født midt i amazone junglen i en eller anden stamme der...

Det var lidt om mig, kan i passe på vores værdifulde og spirituelle jord så længe ...
Jacob Jepsen

Malerier af jacob jepsen

Biota VS biota
Akryl
60 x 60 cm
jacob jepsen
Pris: 3000 kr.