Kunstmaleri til stuen og hjemmet

Publiceret d. 03-10-2018

Kunstmaleri til stuen og hjemmet

Der er mange gode grunde til, hvorfor man bør hænge kunstmalerier op i dit hjem. Mangler du for eksempel et gennemgående farvetema i din stue, kan du med fordel vælge et par kunstmalerier med motiver og farver, som taler til dig. Herefter kan du bruge malerierne som basis for, hvilken farvepalette, du vil indrette rummet efter. Malerier med farver og forme, kan supplere ethvert rum og gøre det langt mere indbydende.

Flere og flere benytter også kunstmalerier når huset eller lejligheden skal sælges. En boligstylist kan med fordel hjælpe dig på vej, og guide dig til hvilke malerier som kan skabe en større interesse for dit hjem og dine rum. Unikke malerier er altid efterspurgt og kan øge chancerne for at din bolig sælges til den rigtige pris.

Malerier fortæller om din person

Kunstmalerier er med til at tage indretningen i ethvert hjem til nye højder, og de hjælper dig med at sætte et endnu mere unikt og personligt præg på dit hjem. De rigtige malerier på væggene kan fortælle dine besøgende noget om, hvem du er som person. Er du et analyserende menneske, som holder af abstrakt kunst, der indbyder til fortolkning? Eller er du detaljeorienteret og sætter pris på realistisk og impressionistisk kunst?

Bliv VIP på maleribasen og nå ud til et langt større publikum.
Se alle fordelene her.

Som en bonus bringer kunstmalerier helt simpelt liv ind i hjemmet på en måde, som møbler ikke formår. Kunst er kreeret af mennesker for mennesker, og tjener ikke nogle praktiske formål udover blot at minde os om, at det sommetider er vigtigt at tage en pause fra den travle hverdag for at nyde en smuk, artistisk kreation.

Stort udvalg af kunstmalerier

Kunne du tænke dig at investere i nye malerier til dit hjem har Maleribasen over 8000 unikke malerier, lavet af både amatørkunstnere og mere anerkendte malere. Flere gallerier sælger også deres kunst gennem maleribasen, og det giver eventuelle købere mulighed for at se et bredt udvalg af kunst fra både Danmark og resten af verden.

Hjemmesidens søgekriterier gør det let for dig at finde lige præcis den type kunst, du kan lide.

For eksempel kan du vælge imellem forskellige typer som akvarel, kul, akryl, olie eller collage. Når det kommer til stilarter, kan du vælge imellem alt fra retninger som surrealisme og fantasy til impressionisme, blomster og planter og abstrakt kunst.

På Maleribasen finder du med sikkerhed noget, du kan lide, og samtidigt får du glæden af at støtte en privat kunstner. Ydermere stiger det maleri som du har købt måske i værdi over tid.

Læs også disse artikler

Abstrakt kunst - et nærmere kig

Sådan kommer du igang med oliemaling

Moderne malerier – hvor ligger efterspørgslen?


Af Thomas Jensen, maleribasen.dk
Thomas@maleribasen.dk