Malerier af dyr i alle former og farver

Malerier af dyr findes overalt på Maleribasen.dk - se de mange forskellige malerier

Dyremotiver er et højaktuelt og eftertragtet motiv på nutidens malerier. Malerier med dyr kan findes i mange forskellige stilarter, herunder både naturalistisk og ikke mindst grafisk og ekspressionistisk.

Tre dyremotiver med sort ramme på en grå væg

Dyremotiver kommer i mange forskellige former og farver, med alle slags dyr.

Uanset om du er til olie, akvarel eller akryl som foretrukkent medie, kan du finde finde mange forskellige slags udtryksformer med dette populære motiv på Maleribasen.dk.

Eksempler på malerier af dyr

Nedenfor kan du se eksempler på malerier af dyr udført af de mange forskellige kunstnere på Maleribasen. Malerierne er, på trods af deres motiver, meget forskellige og giver et godt indblik i de mange forskkelige stilarter man kan benytte, når man maler. Rammerne på de forskellige malerier kan variere fra det originale maleri.

Abstrakt dyremotiv

Det abstrake dyremaleri "Fabeldyr" af Flemming Rene Rasmussen. Maleriet som er produceret i 2018 er 105 cm. i højden og 125 cm. i bredden og malet med akrylmaling. Maleriet koster kr. 2500.

Rødhals af kunstneren Ulla Ravn

Dyremotivet "Rødhals" af den private kunstner Ulla Ravn forestiller en smuk rødhals på en grønlig baggrund. Maleriet som er produceret i 2017 måler 30cm. i højden og 21cm. i bredden. Billet er med akrylmaling og sat til salg for kr.800.

Dyremotiv af hjorte og jægere

"The Hunt" er sat til salg for 16.500 og måler hele 150cm. i bredden og 200cm. i højden. Billedet er produceret i 2015.

Maleriet The Hunt, tager os langt tilbage i tiden, hvor jagten var det primære. Dyremotivet er malet af den private kunstner á JesPere og bl.a. produceret med ægte dyreblod, fedt og kul.


Find malerier af dyr i alle prisklasser

Maleriet er inspireret af jagtscenen i de franske Lascaux huler. Det originale billede i hulen er ca. 10.000 år gammelt. Ser man nærmere på maleriet, kan man bemærke at manden øverst til venstre har et lille hul i maven. Dette kan være et symbolsk billede for sult og lidelse.

Maleribasen har lavet et interview med kunstneren omkring hans billeder - det kan læses eller genlæses her

Maleri af sommerfugl i smukke pastelfarver

Maleriet "Skovens" dyr viser på smukkeste vis en sommerfugl. Dyremotivet er malet af AMBP unikke malerier og passer til ramme med passepartout i størrelsen A3. Maleriet er produceret i 2016 og sat til salg for kr. 700.

Dyremotiv af stor elefantfamilie på savannen

Dyremotivet "15013" fra 2015 forestiller en stor elefantfamile måske på savannen i Afrika. Maleriet med de mange farver i smukke nuancer vil pynte på enhver vøg i hjemmet. Maleriet måler 70cm. i højden og 90cm. i bredden. Kunstneren bag maleriet er Karen Bjørn. Motivet er sat til salg for kr. 3000,- og malet med akrylmaling.

Dyremotiv af stor elefantfamilie på savannen

Maleriet "Moonlight Wolf" er malet af den private kunstner Thealoui og viser en ensom ulv som hyler mod månen i stærke blålige nuancer. Motivet koster 400kr. og er i målene 36cm i højden og 48cm i bredden. Billedet er produceret i 2018 og malet med akvarelmaling.

Malerier af tyr som gør klar til angreb

Maleriet Tyr er malet af Hanne Lenskjold og solgt for 3000kr. Billedet viser med sine mange farver en tyr som gør klar til angreb, måske i en tyrefægterarena. Maleriet er produceret i 2017 og inspireret af kunstneren Lise Malinovsky.

Malerier af tyr som gør klar til angreb

Den private kunstner San har malet dette smukke maleri af en kat som måske kigger op på sin ejer. Maleriet er lavet med oliemaling og måler 30cm i højden og 40cm. i bredden. Billedet koster 500kr. og er produceret i 2016.

Kunstnerisk maleri af Flamingo i mange farver

Moderne maleri af en flamingo med sort baggrund. Maleriets titel er "Just Waiting" og er produceret i 2015 af den private kunstner me-art. Maleriet har målene 60x80cm og er malet med akrylmaling. Motivet er sat til salg for kr.800.

To malerier af et næsehorn og en elefant

Dyremotiver af kunstneren Piet, som forestiller en elefant og et næsehorn. Malerierne er lavet med akryl, olie og kridt.

Originale malerier af dyr direkte fra kunstneren

Sommetider ved du hvilket form for maleri, du ønsker til f.eks. stuen eller børneværelset. Andre gange er der brug for inspiration. Maleribasens store udvalg af malerier af dyr og mennsker, kan hjælpe dig til at finde frem til lige det maleri, som skal hænge i dit hjem i fremtiden.


Find malerier af dyr fra 0 - 500kr.


I begge tilfælde har du store fordele ved at benytte dig af Maleribasen.dk, som er Danmarks nok største net galleri med original dansk og nordisk kunst.

Fra computeren derhjemme kan du i ro og mag udvælge dig det helt rette maleri, i forhold til dit hjem og dine præferencer.

Moderne maleri med dyr alle former og farver

Dyrets rige viser på en farverig måde forskellige dyr i stærke rene farver. Billedet måler 80x60cm, er malet med akryl og sat til salg for kr.2500.

På Maleribasen kan du hurtigt skabe et overblik over de unikke malerier af dyr, som er tilgængeligt på markedet. Langt de fleste malerier er produceret af danske kunstnere og helt unikke. Der findes ikke to identiske malerier i galleriet og malerierne findes i alle prisklasser og størrelser.

Når du handler kunst og dyremotiver hos Maleribasen.dk, opnår du blandt andet disse fordele:

  • Bredt udvalg af bl.a. dyremotiver og malerier af dyr
  • Lave priser for unik original kunst
  • Mulighed for at kontakte kunstneren direkte med eventuelle spørgsmål
  • Finde inspiration i det store kartotek
  • Beskrivelse af alle malerier i kartoteket
  • Få historien bag maleriet

Tre dyremotiver med sort ramme på en grå væg

To vidt forskellige malerier af dyr. Til venstre findes billedet "Sardiner" af Anette Mahoney og til højre ses "Lascaux hjort" af kunstneren á JesPere"

Find dit næste maleri af dyr

Malerier af dyr er et særligt motiv, som har en unik evne til at ramme ind i os mennesker. Dyremotiver kan have en personlig reference på grund af selve dyret, dets egenskaber eller på grund af en historie, som motivet kan relatere til.

Maleri af menneskelignende fugle, der opfører sig menneskeligt

Maleriet Fugle afbilleder fugle som agerer og opfører sig som mennesker. Maleriet er malet i 2011 af kunstneren L.H. og måler 70x60cm. Maleriet er til salg for kr.850.

Maleribasen samme værdier og egenskaber som et fysisk galleri. Kunstnerne der repræsenteret her, er amatørkunstnere og professionelle kunstnere, der har maleri som deres hjerteblod. Du kan derfor få kunstværker, som er skabt med passion for udtryksformer.

Modsat et print eller et billede kan malerier skabe en særlig stemning på grund af det menneskeskabte udtryk.


Find dyremotiver fra 0-500kr


Det er moderne at indrette sit hjem med unikke genstande, som skiller sig ud fra mængden. Dette kan bl.a. gøres med malerier, som både løfter hjemmets look og samtidig fortæller en historie.

Maleribasen er brugervenligt designet, så alle har mulighed for at finde frem til deres næste favorit kunstværk. Det kan være en god idé at kontakte kunstneren bag maleriet først, måske har han mange motiver af dyr, mennesker eller landskaber liggende, som der også kunne være interessante.

Maleri af due sammen med blomster i haven

Maleriet med den gule fugl Akvarel, musik næsten dufter af sommer i haven, og passer perfekt på en hvid væg. Maleriet måler 50cm i højden og 60cm i bredden og er malet af kunstneren Mette Hansgaard. Motivet er sat til salg for kr.1500.

Du kan nemt finde frem til samtlige malerier af dyr i databasen hos Maleribasen.dk:

  • 1. På forsiden finder du feltet ”Søg malerier”
  • 2. Fortsæt din søgning under ”Stilarter”
  • 3. Vælg ”Dyr & mennesker”

Med mere end 8.400 malerier til salg i hele databasen, er der sikkerhed for, at du kan finde lige det dyremotiv, som bliver en del af dit hjem og dagligdag.

Ønsker du selv at blive en del af maleribasen, maler du motiver af dyr eller andet, kan du gratis oprette din profil her, og sælge dine billeder over hele Danmark.

Af Thomas Jensen, skribent

Læs også disse artikler

Inspiration fra naturen

Hobbymaling - sådan kommer du i gang som nybegynder

Malerpensler, hvilke skal jeg bruge?

Online galleri med Danmarks største udvalg af unikke malerier

Oversigt over alle kunstnerinterviews

Mahoney: Bauhaus kunst, punk, energi og mere kunst til folket

Arendal: Kreativiteten på lærredet kom buldrende efter 20 års pause

á JesPere : Jægeren og kunstneren der trækker os tilbage til fortiden

Nadia Carstens: 18 årig talentfuld kunstner med fokus på æstetikken

Birgit Højgaard : Opskriften er at tro på sig selv og vise malerierne frem

Jakob Ingvorsen: Ung talentfuld kunstner med en masse på hjerte

Anne-Mettes: Malerkunst set fra den lyse side

Inge Thøgersen: Fra jakker og unika produktion, til global gallerist


Alle artikler